Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Buzz
Isbn: 978-91-8661-553-6
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Mattias Linderoth

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok | 28 dygns lånetid

Buzz

Henrik HP Pettersson är på flykt. Det har gått fjortonmånader sedan han via en mystisk mobiltelefon blev indragen i ett djävulskt verklighetsspel som sånär kostade honom livet.
Men även om han nu har allt han kan önska sig, frihet, pengar och ett minimum av ansvar, är han inte nöjd. Han saknar kickarna från Spelet. Det bekväma livet tråkar ut honom och i takt med att han får allt svårare att sova börjar han också få problem med att skilja fantasi från verklighet. Ibland kommer han på sig själv med att hoppas nästan att Spelet ska hinna ifatt honom.
När han så träffar Anna Argos verkar saker och ting ljusna. Hon är precis hans typ – rik, världsvan och snygg. Men under hennes coola yta börjar han ana något oroande. Som om hon var rädd för någon – eller något. Och så var det ju det där med hennes telefon …

För Rebecca Normén borde livet vara enklare nu när hennes förslutna inte längre plågar henne. Hon har befordrats till gruppchef för ett eget livvaktsteam och står i begrepp att bli sambo. Trots detta har hon svårt att finna sig tillrätta. Hela hennes nya liv känns på något sätt overkligt, som om det inte var hennes. Så får hon tips om ett webbforum där en anonym skribent, en polis som kallar sig Maybey, plötsligt börjar vända sig direkt till henne, nästan som om de kände varandra. Och det som Maybey skriver är minst sagt oroande …

Allteftersom förföljarna tar in på HP och Rebecca hinner frågorna också ikapp dem. Vad är egentligen på riktigt? Vem kan man lita på? Och går det att skydda sig mot ett hot som kanske inte ens existerar?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone